24/7 bilutleie og innlevering – vi har tatt i bruk Sharebox

Vi ønsker alltid å levere en best mulig, mest mulig smidig tjeneste til våre kunder. Inntil nå har mulighetene for utlevering og innlevering av leiebil utenom åpningstidene vært noe begrenset. Nå har vi anskaffet Sharebox: et nøkkelskap med oppbevaring, innsjekk og utlevering av nøkkel. Etter avtale vil vi altså kunne tilby at kunde kan hente bilen og få ut nøkkelen fra nøkkelskapet enten ved å benytte mobilappen fra Sharebox eller med utgangspunkt i en SMS fra oss. Vi kan også, i enkelte tilfeller, fjernåpne nøkkelskap for kunde.

Innlevering av nøkkel kan også foretas i dette skapet. Da vil både kunde og vi ha oversikt over når bilen ble innlevert.

Hvor er nøkkelskapet?

Du finner nøkkelskapet like til venstre for port 3 på våre nye lokaler i Røykenveien 70. Er du kunde hos oss og lurer på hvordan dette fungerer? Og om dette kan være noe for fremtidige leieforhold? Stikk inn for en enkel demonstrasjon.

Sharebox og direktebooking

Reservasjon av bil for utlevering i Sharebox utenfor åpningstid krever at kopi av førerkort og kredittkortnummer m/utløpsdato samt mnd/år sendes på e-post til post@askerbilutleie.no senest 12 timer før bil skal hentes. Ved henting utenfor åpningstid i helg, senest fredag kl. 15:00.

24/7 utlevering av nøkkel til din egen bil ved dekkskift, bilpleie osv.

Samme boks kan selvfølgelig også benyttes for utlevering av nøkkelen til din egen bil dersom du ønsker å hente den utenom våre åpningstider når du har hatt den på vårt dekksenter eller har hatt time hos vår bilpleie. Slik utlevering av nøkkel må være avtalt på forhånd.