Firmaavtale gir fordeler både for firmaet og firmaets ansatte

Asker Bilutleie tilbyr gunstige firmaavtaler. Både firmaet og den enkelte ansatte gis samme rabatt. Rabattsatsene er avhengig av antall biler og antall leiedøgn som bedriften og dens ansatte forventes å ha i løpet av året. Ved endringer i leiebehov vil avtalen kunne justeres.

En firmaavtale skal spare dere både for tid og penger. Vi tilbyr derfor tilrettelagte og enkle løsninger som forenkler bestilling og oppgjør.

Asker Bilutleie er i sentrum av Asker, ca. 200 meter fra en av Norges mest trafikkerte jernbanestasjoner (målt i antall reisende; av-/påstigninger). Vi er altså sentralt plassert i forhold til både Flytoget og regiontog. Reisende til/fra Bergen, Kristiansand, Lillehammer osv. med tog vil kunne spare tid på å leie bilen hos oss når de skal ferdes i Oslo/Akershus. Reisetid med tog fra Skøyen/Lysaker og til oss er godt under 20 minutter. Skal man videre vestover/sørover sparer man mye tid ved å leie hos oss i det man slipper køkjøring langs E18. Asker har et rikt og variert – og internasjonalt – næringsliv. Mange av de store virksomhetene innen oljerelatert virksomhet befinner seg i vårt nærområde.

Kontakt oss gjerne gjennom lenken nedenfor, eller send oss en e-post, så tar vi en prat om hvilke fordeler dere vil kunne ha som firmakunde. Eller ring oss på tlf. 909 30 188.

Kontakt oss for mer informasjon om firmaavtale